Leeuwarden Student City

Student life 17-05-2018

Medio februari 2018 is de nieuwe campagne Leeuwarden Student City van start gegaan. De campagne wil de zichtbaarheid van Leeuwarden als dé studentenstad, met ruim 23.000 studenten uit 70 landen wereldwijd, een impuls geven.

Een van de belangrijkste doelen van de campagne is Leeuwarden nog aantrekkelijker, zichtbaarder en vindbaarder te maken voor (inter)nationale studenten.

Celebrate independence

Om mensen te laten ervaren hoe het is om in Leeuwarden te studeren, worden studenten ingezet; zij
vormen het hart van de campagne. Via vlogs, blogs en updates op social media en de website geven zij inzicht in het leven en studeren in Leeuwarden en laten zij zien wat Leeuwarden te bieden heeft en bijzonder maakt. De studenten zelf vertegenwoordigen Leeuwarden Student City. Zij zijn de ambassadeurs, zij zijn “de Independents”.

Naast een volledig vernieuwde website is ingezet op offline en online media, met resultaten die ver boven verwachting zijn. In Noord-Holland, Overijssel, Groningen, Friesland, Gelderland en Drenthe hebben vier weken lang elk weekend 1,3 miljoen lezers van dagbladen de advertenties kunnen zien waarin Leeuwarden onder de aandacht wordt gebracht.

Video

Daarnaast zijn via social media de advertenties maar liefst 1.805.962 keer vertoond en zijn de video’s bijna 353.000 keer bekeken. Ook benieuwd naar de video’s? Bekijk ze hier: