08 mrt

Who Run The World Popquiz

Weet jij alle ins en outs over vrouwelijke muzes zoals Beyoncé en Adele?

Tijd & locatie
Neushoorn, De Backstage
08-03-2018
Deur 21:00 - Aanvang 21:30
Contact
Meer info Bekijk website
More info

To the left, to the left, to the Neushoorn want……..
De Who Run The World-Popquiz in Neushoorn staat tijdens de Internationale Vrouwendag in het teken van vrouwelijke songwriters, female fronted-bands, onmisbare muzikantes en muzes die als inspiratie dienden voor oneindig veel liedjes.

Er zijn steeds meer vrouwen actief in de muziekwereld. Meer vrouwelijke artiesten op Nederlandse poppodia, meer vrouwen achter de schermen, maar ook meer vrouwen dan ooit die meedoen aan popquizzen.
Speciaal voor Internationale Vrouwendag organiseert Neushoorn, in samenwerking met Rock ‘n’ Roll Highschool, de Who Run The World-popquiz.
Weet jij alle ins en outs over vrouwelijke muzes zoals Beyoné en Adele? Geef je dan op voor de Who Run The World-popquiz!
Mannen mogen deze keer ook meedoen, maar alleen omdat het thema van Internationale Vrouwendag dit jaar gendergelijkheid is ;-).

Geef jouw team met maximaal vier deelnemers voor 8 maart op via popquiz@neushoorn.nl.

Rock ‘n’ Roll Highschool organiseert al meer dan tien jaar succesvol popquizzen voor o.a. Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag. Daarnaast is ze organisator van de Popquiz Marathon en Dag van de Popquiz.

Gratis Entree