28 jun

Sons Of Apollo

Met ex-leden van Guns N’ Roses, Dream Theater en Journey in de gelederen, is dit een avond waar de progliefhebber zijn vingers bij aflikt.

Tijd & locatie
Neushoorn
28-06-2018
Deur 19:30 - Aanvang 20:45
Contact
Meer info Bekijk website
More info

Sons of Apollo is niet alleen een epische naam. De progressieve metalband maakt dito epische muziek. Met ex-leden van Guns N’ Roses, Dream Theater en Journey in de gelederen, is dit een avond waar de progliefhebber zijn vingers bij aflikt.

In 2017 ziet Sons of Apollo het levenslicht. De all-star band bestaat uit niemand minder dan Mike Portnoy (ex- Dream Theater), Derek Sherinian (ex- Dream Theater), Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra), Billy Sheehan (Mr Big, ex-David Lee Roth) en Ron “Bumblefoot” Thal (ex- Guns N Roses). Op debuutalbum Psychotic Symphony hoor je in het bandgeluid het unieke geluid van ieder bandlid terug. Ze staan garant voor een vet potje progressieve metal waarin ze de vakkundigheid van Dream Theater combineren met de pakkende groove van Van Halen, Deep Purple en Led Zeppelin. Dit jaar voor het eerst op tour en vanavond in Neushoorn!
Dussss hey hier moet je toch gewoon bij zijn!