16 feb

Skankin’ Friday: Mr. Wallace + The Sketchers + 10 To Go

Pogoënd, skankend en dansend het weekend in!

Tijd & locatie
Neushoorn - Arena
16-02-2018
Deur 20:00 - Aanvang 20:45
Contact
Meer info Bekijk website
More info

Hou je van Ska, punk, reggae en alles daar wat tussenin zit? Dan is de Skankin’ Friday in Neushoorn echt iets voor jou!
Tijdens deze avond ga je samen met Mr. Wallace, The Sketchers en 10 To Go al pogoënd, skankend en dansend het weekend in.

Mr. Wallace
Mr. Wallace blijft maar knallen. Eerder won de zevenkoppige female-fronted ska-reggaeformatie verschillende pop-awards, zijn ze op uitnodiging bij 3FM en Radio 1 langs geweest en hebben ze uitgebreid getoerd door het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk,Tsjechië en natuurlijk Nederland. Daarnaast hebben ze ook het podium gedeeld met The Skatalites, The Specials en Madness.
Het gloednieuwe album Breathe Again is live in de studio opgenomen, bevat oprechte teksten en een gebalanceerde en originele mix van gepassioneerde ska en reggaenummers. Bevlogen, met de authentieke en energieke sfeer die o zo kenmerkend is voor deze band. Ze zijn een must-see live act waarbij er bevlogen gedanst mag worden.

The Sketchers
BLEPLALP is het woord dat wordt gevormd wanneer je de voorletters van de voornamen van de bandleden achter elkaar zet. Relevant? Jazeker, het is namelijk een van de vele unieke eigenschappen van The Sketchers.
Een band die overigens ska met punk- en rockabilly invloeden maakt. Speciaal geselecteerde akkoorden en alleen de beste woorden uit de Engelse taal zijn de bestanddelen voor Sketchers nummers!

10 To Go
Het gevoel dat je in een blender bent gestapt: dat is wat je krijgt bij de show van 10 To Go. De Leeuwarder band heeft de toonaangevende elementen van ska, punkrock en reggae samengevoegd en presenteert het als een heerlijk driegangenmenu waar jij je vingers bij aflikt. Live komt dit menu helemaal tot zijn recht en is het een en al skanken en pogoën geblazen!