07 jul

Poetry Circle Manifestatie

Schrijvende performers en performende schrijvers verzamelen zich vanavond in Neushoorn voor de zesde editie van Poetry Circle Manifestatie.

Tijd & locatie
Neushoorn
07-07-2018
Deur 19:00 - Aanvang 19:30
Contact
Meer info Bekijk website
More info

Tijdens dit woordkunstfestival doe jij je te goed aan optredens en voorstellingen van maarliefst vijftig (jonge én ervaren) schrijvers en performers uit alle hoeken van het land. Zo breed als de woordkunst is, zo breed is het programma. Luister in de vroege avond naar de jongste dichtende generatie die voordragen op de gekste plekken in het gebouw. Sluit de avond af met een bezoek aan een muzikale spoken word voorstelling, Babs Woordsalon. Hierin vieren muzikanten, schrijvers, singer-songwriters en andere taalkunstenaars samen het geschreven, gesproken en gezongen woord. In de Woordsalon zie en hoor je onder meer SMIB, Josephine Zwaan, Tsead Bruinja en Dorothy Blokland.

De verschillende Poerty Circles, NOWHERE (Amsterdam), WORM (Rotterdam), De NWE Vorst & Tilt (Tilburg), Dynamo (Eindhoven) en Neushoorn (Leeuwarden), zijn vanavond aanwezig. Poetry Circle Manifestatie wordt mede mogelijk gemaakt door Explore the North, Lân fan taal en Fonds voor de Cultuurparticipatie.