11 mei

Peter And The Test Tube Babies

Naai de patches stevig op je spijkerjack, want Peter and the Test Tube Babies komen naar Neushoorn!

Tijd & locatie
Neushoorn
11-05-2018
Deur 20:00 - Aanvang 20:45
Contact
Meer info Bekijk website
More info

Deze punkpioniers van het eerste uur zijn nog steeds niet op hun muil gevallen.

PETER AND THE TEST TUBE BABIES
Uit het Britse Peacehaven draaien al even mee. 40 jaar om precies te zijn. Sinds 1978 verkondigen zij zonder schroom hun mening met drie akkoorden. Op hun laatste album The Shallot (naar eigen zeggen hun beste ooit) gaan ze weer als vanouds te keer en live zijn ze alles waar punk voor staat: boos, vuig, hard en humor. Hun debuut album heet dan ook niet voor niets Pissed and Proud. Verwacht typisch Engels hilariteit, sing-a-longs en een veelvoud aan punkhits. Maar ook een schorre stem, veiligheidsspelden en een laagje zweet!

Dubbel voorprogramma:

UHGAH WUGAH
Een thrashcore-trio uit Groningen, opgericht in het voorjaar van 2011. De band legt zich toe op superstrak en bloedruig gespeelde metal/punk-crossover in de geest van bands als Nomeansno en Victims Family.

SAVAGE BEAT
Een geesteskind van de songwriting-bassist Rogier Heumakers van The Shining. Hij begon de band als een project voor zijn liefde voor vroege Oi! en straat punkgeluiden. Gewapend met een tas vol riffs, ballen uit punk rock en een vleugje pub, glam en garage rock blazen zij je omver.

Tijdschema:
20:00 deuren open
20:45-21:15 Uhgah Wugah
21:45-22:15 Savage Beat
22:45-00:00 Peter and the Test Tube Babies