11 aug

Into The Grave Afterparty: The Black Dahlia Murder

Snelle gitaarriffs, blastbeats en melodieuze gitaarsolo's

Tijd & locatie
Neushoorn
11-08-2018
Deur: 23:30 - Aanvang: 00:30
Contact
Meer info Bekijk website
More info

Na het legendarische Into The Grave ben je natuurlijk nog lang niet klaar met headbangen. Gelukkig is er een vette gratis afterparty in Neushoorn!

Zodra de laatste tonen zijn uitgedoofd op het Oldehoofsterkerkhof gaat het festival bij Neushoorn gewoon nog even door. Samen met Into The Grave organiseren ze twee vette afterparty’s. Deze nacht The Black Dahlia Murder.

The Black Dahlia Murder, afgeleid van de onopgeloste moord op Elizabeth Short in 1947, is geen onbekende in het metalcircuit. Snelle gitaarriffs, blastbeats en melodieuze gitaarsolo’s kenmerken het geluid van de band. De melodieuze deathmetalband uit de VS laat verder invloeden van bands als Carcass, At The Gades en In Flames horen. De muziek mag dan doordacht en serieus van aard zijn. De band schuwt een flinke dosis humor niet. Dit zie je vooral terug in de act en artwork. Een man in een apenpak op het podium komt dan ook regelmatig voor.
Met The Black Dahlia Murder tijdens de afterparty van Into The Grave gaat het feest heerlijk door tot in de late uurtjes!