17 feb

Inschrijving BCDN

Studentondernemers opgelet!!

Tijd & locatie
WTC Expo Leeuwarden
17-02-2018
12.00 uur
Meer info Bekijk website
More info

Uitnodiging BCDN

Op 21 en 22 maart vindt in het WTC Expo de BCDN plaats (Bedrijven Contactdagen Noord-Nederland)

Tijdens dit tweedaagse evenement gaat het om contacten leggen, netwerken en zaken doen. Business dus. Net als andere jaren is dit event dé ontmoetingsplek voor ondernemers uit Noord-Nederland. Een evenement waar het Noordelijk bedrijfsleven zich presenteert en waar ook talentvolle jonge ondernemers volop in de spotlights komen.

Zoals je wellicht weet, vindt Leeuwarden Studiestad het belangrijk studenten volop te laten experimenteren met (nog te ontwikkelen) talenten. Door deelname aan de BCDN kunnen student-ondernemers kennis maken met het bedrijfsleven en vice versa.

Ben jij student en tegelijkertijd ondernemer? Dan nodigen we jou uit in onze stand van Leeuwarden Studiestad.

  • Je bent welkom op de beurs op dinsdag 21 en woensdag 22 maart
  • Je bedrijfsnaam en/of logo zijn zichtbaar in de Leeuwarden Studiestad stand
  • Je presenteert je bedrijf in de stand (een dagdeel/dag/dagen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen) dat wil zeggen je bemant je stand met 1 of 2 personen op de overeengekomen tijden.
  • Je kunt gratis deelnemen aan de door Leeuwarden Studiestad verzorgde beurstraining. Datum en locatie worden nog bekend gemaakt.
  • Je kunt 2 dagen lang activiteiten en/of workshops bezoeken

Meer informatie over de beurs vind je op: http://www.bcdn.nl/ Heb je interesse? Meld je dan voor 17 februari aan via g.dekker@leeuwardenstudiestad.nl Je ontvangt dan snel meer informatie!