22 feb

Comedy Night

Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen

Tijd & locatie
Neushoorn - Grote Zaal
22-02-2018
Deur 20:00 - Aanvang 20:30
Contact
Meer info Bekijk website
More info

Comedy Night komt terug naar Leeuwarden. Ook dit keer staan er weer topcomedians op de bühne: Max van den Burg, Jeroen Pater, Jasper van Kuijk en Wouter Monden. Dat wordt lachen, gieren en brullen.

Een ongedwongen avond met drankjes binnen handbereik, rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen. Tijdens de Comedy Night wordt de Grote Zaal omgetoverd tot een echte comedyclub waarin de spotlight, het bistromeubilair en de grote gordijnen niet ontbreken. Headliner is Max van den Burg en de avond wordt aan elkaar gebreid door Wouter Monden. Ook staan Jasper van Kuijk en Jeroen Pater op de planken. Ga er maar goed voor zitten, want voor je het weet val je van je stoel van het lachen.

MAX VAN DEN BURG
Max van den Burg heeft een originele kijk op het leven. Dit, in combinatie met zijn absurdistische brein zorgt ervoor dat hij een comedian is die je niet snel zult vergeten. Max is energiek, snel, explosief en de enige in zijn soort. Momenteel is hij bezig met het schrijven van een nieuwe voorstelling.

JASPER VAN KUIJK
Momenteel timmert Jasper van Kuijk hard aan de weg met zijn derde, avondvullende programma: Onder de streep. Daarnaast schrijft Jasper columns voor de Volkskrant. In 2010 won Jasper de Jury- en Publieksprijs op Cameretten. Van Kuijk is een prettige verteller: rustig en intelligent bouwt hij zijn verhalen op. Hij gaat niet voor de snelle lach, maar te lachen valt er genoeg, aldus de theaterkrant.

JEROEN PATER
Jeroen Pater is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op. Jeroen is oprichter van stand-up comedycollectief het Comedyhuis. Jeroen is een van de hardst werkende comedians van Nederland en dat zie je terug in zijn optredens die vol zitten met perfecte grappen. Die grappen brengt hij met de zelfverzekerdheid van iemand die door ervaring heeft geleerd en doet zijn reputatie altijd eer aan.

WOUTER MONDEN
Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, België en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in, maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC. Een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat. Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen, aldus de Jury van het Leidscabaretfestival.